DOA SENJATA MUKMIN

Firman Allah maksudnya:

" Dan apabila hamba-hambaKu bertanya kepadamu mengenai Aku, maka (beritahu mereka); Aku perkenankan permohonan orang yang berdoa apabila dia berdoa kepadaKu. Maka hendaklah mereka menyahut seruanKu dan hendaklah mereka beriman kepadaKu supaya mereka menjadi baik serta betul."

(al-Baqarah:186)

May 19, 2011

Nur Kasih Meletops!!!

Assalamualaikum..

.
.
.
.
Tgk video ni dlu ...Cinta Nur untuk Adam




Sebenarnya CN da panas telinga dgr sume org nk tgk movie NUR KASIH...Islamic Movie gitu tp ad je scene2 pegang2 tgan*betul ke Islamic*..tp movie ni kisah huband wife,mesti romantic kn...Romate CN pn beria2 nk pg tgk *sgt jeles tp CN bt x tahu je*...t klu pg bawa tisu sekotak plus kain tuala doploh meter..kot2 la x dpt tahan sebak terus meraung kesedihan...*ni cuma tambah2 ala nasi tambah*..x pe la, kpd yg da pg tgk, t balik tlg cite kn pd CN...*mood: nk tgk kt youtube klu ada...save duet kn, kt youtube free je..haha..

Dr sember yg boleh dipercayai *cam polis lak*, ari ni panggung full book untuk movie ni..wah, kaya la Khabir BAhtia(betul ke ejaan ni?)..



sekian...tu je nk share..jumpe lagi..

p/s: 
moga entry ni x mengguris hati mane2 pihak..tadaa..


4 comments:

Chempaka Sari said...

haha nak tengok lah Nur Kasih....

Cetusan Nurani said...

CN pn nk tgk sbnrnya...tp x de sape nk ajak..x pe la,simpan je niat tu..huhu

aida4eva said...

eh!

a'ah la..lebih kurang sama tajuknya..

keh2..kebetulan kesamaan..

:p

ololo~ tak de yg ajak ek? kamu la ajk org pulak :)

Cetusan Nurani said...

CiK eda: kerbertulan lar...hahaha...malas la,namo wt maksiat*ngeeee*..